Wanha Autti Camping alueella majoitut mukavasti kodikkaissa huoneistoissamme
Huonevaraukset: info@arcticfantasy.fi
tai soita: +358 10 281 4650.
TERVETULOA!

Kiltatupa

B & B MAJOITUS

Kiltatupa tarjoaa viihtyisää majoitusta Rovaniemen idyllisessä Auttin kylässä sijaitsevassa vuonna 1947 rakennetussa perinteisessä hirsitalossa joka on täysin peruskorjattu.

Aamiainen tarjoillaan alakerrassa sijaitsevassa ruokailutilassa. Majoitusta mahdollisuus varata myös puoli- ja täysihoidolla. Järjestämme tilauksesta ruokailut ja toteutamme toiveenne.

Meillä majoitut mukavasti kodinomaisissa huoneistoissamme.

Huoneistoja on 2hh, 3hh, 4hh ja yksi 8hh jossa 2x2hh+makuualkovi ja kaksi vuodesohvaa.

Majoitushintaan sisältyy: liinavaatteet, runsaan aamiaisen sekä saunan.


RUOKAILUT KILTATUPA

Runsas aamiainen tilattavissa hinta: 11 euroa

Tilauksesta maistuvat lounaat ja illalliset joko Kiltatuvassa tai keskiaikaravintolassa Wanha Autti (Avoinna sesonkiaikoina). Monipuoliset ohjelmapalvelut.

Alueella on mahdollisuus harrastaa frisbeegolfia, uimista, melontaa ja vaellusta läheisissä luontokohteissa, Auttiköngäs, Korouoma, Kivalot
Kiltatuvan huoneisto

Huoneisto tarjoaa kodikkaat majoitustilat isommallekin ryhmälle. Kahden hengen huoneita on kaksi kappaletta, yksi makuualkovi, yhteinen kylpyhuone sekä oleskelutilat. Huoneistossa on viihtyisä ruokailutila ja oleskelunurkkaus jossa vuodesohva sekä TV sekä langaton verkko.

WANHA AUTTI CAMPING

Wanha Autti Camping tarjoaa monipuolisin palveluin varustetun karavan-alueen Kemijoen unohtumattoman kauniissa ympäristössä keskellä Auttin idyllistä kylää. Alueella on yhteensä 80 karavan-paikkaa, joista 40 on sähköistettyjä. Ympärivuotisia sähköpaikkoja on yhteensä 16kpl. Palveluihin kuuluu keittiö- huoltotila, astianpesu- ja pyykinpesumahdollisuuksin. Tiloissa on keittomahdollisuus sekä mikroaaltouuni grillillä. Piha-alueella on tulipaikka ja grilli. Kiltatuvasta löytyy vastaanottotilat ja kahvila - ja ruokailumahdollisuudet. Yhteisissä tiloissa on langaton verkko.

Vapaa-ajan mahdollisuudet Auttissa

Kesällä alueemme tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia, voit kalastaa, meloa, vieressä on frisbeegolfrata ja uimapaikka. Lähellä on marjaisat metsät ja sienipolut.

Talvella valaistu latu lähtee pihasta.

Lähellä sijaitsee Auttikönkään, Korouoman ja Kivaloiden retkeilyalueet.

Järjestämme monipuolisia esiintyjiä ja ohjelmaa niin kesä kuin talvikautenakin.