Wanha Autti Camping toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi ympäri vuoden!


Wanha Autti Camping on täyden palvelun leirintäalue keskiaikaisen vesireitin varrella, kaikkialta avautuvat upeat maisemat Kemijoelle. Meiltä löytyy kodikasta majoitusta aamupalalla 2-4 hengen huoneistoja sekä yksi huoneisto jossa on tilaa jopa 8 hengelle. Majoituskapasiteetti on yhteensä 20 vuodepaikkaa.

Sähköistettyjä asuntoauto- ja vaunupaikkoja 40 ja telttapaikkoja. Olemme avoinna myös talvikaudella.

Koulutus- ja kokoustilojen yhteydessä saunatilat, ja uimapaikka Kemijoki rannassa. Kiltatuvan kahviossa tarjolla aamiaisen lisäksi maittavat lounaat ja päivälliset sesonkiaikoina, muina aikoina ruokailut tilauksesta.

Keskiaikaravintola Wanha Autti avataan sesonkiaikana yleisölle, muutoin ravintola toimii tilausravintolana, siellä on tarjolla keskiaikaisin reseptein valmistettua ruokaa ja keskiaikatyyppisiä oluita sekä muita juomia, ravintolassa täydet anniskeluoikeudet. Saunatilat sekä kylpytynnyri . Tarjoamme ohjelmallisia juhlasyöminkejä Keskiaikaravintola Wanhassa Auttissa tilauksesta jopa 100 ruokailijan ryhmille.

Ohjelmapalvelua mm. tarjolla melontaa keskiaikaiselle vesireitille, perinteistä mato-ongintaa, hyvinvointipolku, ritarin polku, metsästyspolku. Talvisin lumikenkäily ja hiihtoladut ja upea lappilainen luonto sienestys ja marjastus mahdollisuuksilla houkuttelevat kulkijoita.

Voit retkeillä Auttikönkään, Korouoman sekä Kivalojen retkeilyalueilla. Pihasta lähtee frisbeegolfrata, ja meillä on myös lentopallokenttä ja paljon harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden.

Wanha Autti Camping avoinna Ympäri vuoden.

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Lauantaina 14.10.2017 klo 13-17

Toimintatori TULITANSSIN perusteet 2. Wanha Autti Camping- alueella

lisätietoja: ja ennakkoilmoittautumiset soita +358 40 565 1469

järjestää: Pirtteckosken kylät yhdessä ettenpäin ry


Wanha Autti Camping sijaitsee keskiaikaisen vesireitin varrella ja voit kuulla historian lehtien havinan kulkiessasi Auttikönkään, Korouoman tai Kivalojen luontopoluilla. Keskiaikaravintola Wanha Autti järjestää tilausruokailuja, pääset maistelemaan aidoilla keskiaikaresepteillä valmistettua ruokaa. Järjestämme tilauksesta myös keskiaikaruokakursseja osana ruokailuja.

Alueellamme mahdollisuudet retkeilyyn, melontaan, marjastamiseen, sienestämiseen, kalastamiseen ja metsästämiseen, uimiseen tai ihan vain oleiluun luonnon rauhasta nauttien.

Kuvateksti