Keskiaikaravintola Wanha Autti Toivottaa Tervetulleexi Keskiaikaisten makunautintojen äärelle!

Toimimme tilausravintolana ympäri vuoden ja tapahtumien yhteydessä ja campingalueen sesonkiaikoina avaamme ovemme yleisölle!

Keskiaikaravintola Wanhan Auttin Jouluiset Juhlasyömingit 24.12.2018 klo 18 alkaen (campingalueen majoittujat 45 euroa, muutoin 55 euroa). varaa verkkokaupasta!

Keskiaikaravintola Wanha Autti on perustettu kunnioituksella vanhan kauppareitin kulkijoille. Reseptit on etsitty linnojen ja kartanoitten mestareitten kirjoituksista Euroopasta ja Pohjolasta. Mestarit tiesivät, miten eri vuodenajat vaikuttivat ruokapöydän antimiin. Liha, kalat ja linnut, monipuoliset vihannekset, erilaisten yrttien ja kastikkeiden kera muodostavat täydellisen makuelämyksen.

Keskiaikaravintola Wanhan Auttin Syöminkien ruokalista räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan erilaisista eurooppalaisista kulttuureista tulleista vaikutteista alkaen ajanjaksolla 500 luvulta ja
päättyen1500 luvulle. Parhaimmillaan keskiaika olikin varsinainen makuelämysten paratiisi.

Juhla ja Arki - Syömingit Keskiaikaravintola Wanhassa Auttissa...

Kun saavut pihaan ryhmäsi vastaanottaa talon isäntä ja emäntä johdattaen teidät kohti tunnelmallista kynttilöiden valaisemaa ravintolasalia… olemme matkanneet 700 vuotta ajassa taaksepäin.