Retki keskiaikaiselle riistapolulle

Keskiajan pyynti ja metsästystaito retkellä, pääset harjoittelemaan metsästystaitoja pitkäjousella. Tutustutaan riistaruokien valmistamiseen hautapaistintekoon, ja kivien välissä pienriistan paistamiseen sekä savihauteessa ruoan valmistamiseen. Retkieväät nautitaan nuotiotulilla. Riistapolun pituus noin 1,5 km Retken kesto: noin 3tuntia Ryhmäkoko: 1- 10 henkilöä. Pyydä Tarjous.

Retki ritareiden aikaan

Ritariretkellä pääset tutustumaan keskiajan miekkailun ja ritaritaitojen saloihin. Saat oppia kokea jousiammunnan ja veitsenheiton taitoihin ja retken päätteeksi sinut lyödään Wanhan Auttin metsien ritariksi. Kesto: noin 3 tuntia Ryhmäkoko: 1-10, pyydä tarjous

Mato-ongintaretki Kemijoen rannalle

Etsitään madot, kävellään Kemijoen rantaan onkimaan. Retken aikana syödään retkieväät ja keitellään nokipannukahvit nuotiotulilla. Kesto: n. 3 tuntia Pyydä tarjous.

Opastusta frisbeegolfpelin saloihin Pyydä tarjous!


Opastetut melontaretket keskiaikaiselle vesireitille  

Melontaretki Tulisaareen

Melontaretki sopii hyvin lapsiperheille ja henkilöille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin meloneet. Ammattitaitoiset melontaoppaamme käyvät aluksi melontatekniikan lävitse, ennen melontaretkelle lähtöä. Sisältää retkieväät. Kesto: noin 3 tuntia Ryhmäkoko:  1-9 henkilöä, Pyydä tarjous.

Melontaretki Auttikönkäälle

Retki alkaa Wanha Autti camping alueelta, aluksi melomme Kemijokea ja siitä jatkamme hiljaa virtaavaa Auttijokea pitkin ylävirtaan, matkan varrella voi ihailla jokivarren kaunista ja jylhää maisemaa.Joki on pääosin hiekkapohjainen ja retken aikana on mahdollisuus pulahtaa uimaan. Noin kolmen tunnin melonnan jälkeen saavumme Auttikönkään laavulle. Tauon jälkeen ierrämme Auttikönkään luontopolun sen pituus on 3,5 km. Matkan kohokohtana Auttiköngäs. Laavulla syömme retkieväät ja paistamme makkaraa ja keitämme nokipannukahvit. Illansuussa melomme takaisin.

Aika:  Melontaretkiä voidaan toteuttaa kesä-syyskuun aikana, heti tulvakauden päätyttyä ja vesien lämmettyä. Kesto:  6-7 tuntia Ryhmäkoko: Minimiryhmäkoko 2 henkilöä, Pyydä tarjous

Korouoma

Auttiköngäs

Auttijoki